Ga naar de inhoud

Hout als toekomst van de woningbouw

Sinds 1973 heeft Bostoen een missie: door innovatief te bouwen voorzien in betaalbare en kwalitatieve huisvesting voor iedereen. De duurzame woonoplossingen van de onderneming getuigen van diepgeworteld vakmanschap en elk bouwproject wordt met passie en respect voor mens en milieu uitgevoerd.

“De roots van BFB Wood liggen in het jaar 2000”, verduidelijkt Johan De Vlieger. “Toen nam Bostoen een bestaand en ervaren Waals bedrijf over, dat zich toespitste op de realisatie van modulaire houten woningen in de particuliere markt. Vandaag hebben we die markt verlaten en de overstap gemaakt naar business-to-business, waarbij we onder de naam BFB Wood gestandaardiseerde elementen bouwen in houtskeletbouw en CLT bij voorkeur op modulaire basis.”