Ga naar de inhoud

Succesvolle PREFAB-editie 2023

PREFAB werd georganiseerd van 10 tot 12/10/2023 in de Brabanthallen van Den Bosch in Nederland en is bekend als dé vakbeurs voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Ook BFB Wood was dit jaar voor de eerste keer aanwezig en we waren aangenaam verrast door de grote opkomst en het enthousiasme van de bezoekers.

De samenstelling van het bezoek is heel divers. Van grote aannemers, tot vakantieparken, tot modulaire bouwers en fabrikanten. In tegenstelling tot België merken we wel op dat Nederland al heel wat verder staat met de integratie van modulair bouwen binnen het bouwproces dan België. Daar ligt de focus nog steeds op 2D constructies, ook al is de toekomst weggelegd voor het modulair bouwen.

Andere nieuwsberichten

Johan De Vlieger, CEO van Bostoen Group, over BFB Wood en de focus op modulaire houtbouw

Bostoen, die in de bouwsector bekend staat als projectontwikkelaar en aannemersbedrijf met 50 jaar e…

Jumatt wordt fabrikant

Jumatt, bijna 60 jaar expertise in houtconstructie, zal zijn activiteiten heroriënteren naar de pro…